Διευθυντής της Deutse Bank βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη!

Αυτη τη φορα ήταν η σειρά του διευθυντή της Γερμανικής τράπεζας στη νέα Υόρκη του Calogero Gambino 41 ετών να φύγει απο την ζωή. Ο τραπεζίτης βρέθηκε πριν μερικές μερες κρεμασμένος στο διαμέρισμα τους (έμενε με την γυναίκα του) στη νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, παρατηρούμε οτι οι θάνατοι των τραπεζιτών στην Γερμανική τράπεζα συμβαίνουν μετά απο κρέμασμα του θύματος. Τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα αναφέρουν πάντα οτι ο θάνατος του θύματος οφείλεται σε αυτοκτονία.
Αντίθετα στην JP Morgan τράπεζα τα θύματα αυτοκτονούν πηδώντας απο τη σκεπή της τράπεζας!
Μια άλλη πληροφορία που έχουμε για τον άτυχο τραπεζίτη ειναι οτι ο Καλόγερο δεν ήταν ένας απλός διευθυντής τράπεζας. Ο άνθρωπος κατείχε και την νομική εκπαίδευση και ιδιότητα στην τράπεζα. Δηλαδή πρόκειται για εναν μεγάλο επαγγελματία μέσα στα τραπεζικά και νομικά θέματα.

Επίσης,όπως διαβάζουμε στο Katohikanea.gr, αν έχουμε υπόψη μας οτι ο Καλόγερο Καμπινο έκανε έρευνα μες την Γερμανική τράπεζα, σχετικά με το μέγα σκάνδαλο LIBOR, τότε πως γίνεται τα παπαγαλάκια να μιλάνε για θέμα αυτοκτονίας;;;
Ο Καλόγερο ειναι ο δεύτερος τραπεζίτης σε ενα χρόνο μες στην ίδια τράπεζα που χάνει τη ζωή του! Αυτοκτονώντας!!! Ο πρώτος βρέθηκε κρεμασμένος αρχές του χρόνου στο Λονδίνο. Το όνομα του ήταν Γουίλιαμ Μπρουκσμιτ.
Η λίστα νεκρών τραπεζιτών φέτος εχει ίσως ξεπεράσει τους 40! Έχετε δει η ακούσει ποτε στα μέσα μαζικής ύπνωσης κάποιον να ερευνα τους θανάτους;;; Έχετε ίσως δει καποια ανάλυση στα ΜΜΕ σχετικά με αυτο το τραγικό δεδομένο;;; Γιατι δεν την έχετε δει;;;
Ειναι έτσι ολα τυχαία;;;
Νομίζεται οτι ο εμπολα ειναι ο πραγματικός κίνδυνος των ημερών μας;;;
Ξαφνικά δυστυχησαν όλοι αυτοι οι πάμπλουτοι θα μου πείτε;;;
Μηπως γνωριζουν απο πρωτο χερι τι ερχεται...

πηγη